Την επεισοδιακή διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-Άρης σχολίασε στην εκπομπή «Σφύρα Καλά» - Powered by Sportdog.gr ο Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης.

Μετά από ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα που παρακολουθήσαμε και με καλές διαιτησίες με αποτέλεσμα να μην ασχολείται κανείς με τη διαιτησία, δυστυχώς είχαμε ένα τελικό σε άδειο γήπεδο με τη Γαλλίδα διαιτητή να αδικεί τον εαυτό της και τα επεισόδιο που σημειώθηκαν να κάνουν το γύρο του κόσμου», ανέφερε ο βετεράνος διαιτητής, ο οποίος χαρακτήρισε «σκέτη κατάθλιψη» την εικόνα του άδειου γηπέδου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Φινοκαλιώτης υποστήριξε, ότι η διαχείριση της αναμέτρησης από τη Φραπάρ ήταν κάκιστη. «Είχαμε αλόγιστη χρήση της σφυρίχτρας και πολλές κάρτες. Η κατάσταση ξέφυγε. Αδίκησε τον εαυτό της με αυτήν την εμφάνιση», υπογράμμισε.

Στο τέλος ο έμπειρος ρέφερι τόνισε, πως είναι επιβεβλημένο σε τέτοια ματς να έχουμε Έλληνες διαιτητές. «Πρέπει αυτή η κατάσταση να βελτιωθεί», είπε και κατέληξε «όσον αφορά τα επεισόδια δυστυχώς γίναμε πρωτοσέλιδο σε όλη την Ευρώπη».

Δείτε την παρέμβασή του στο παραπάνω βίντεο

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr