Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να υποδεχθεί δεκάδες χιλιάδες κόσμου από τις δύο ομάδες, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ανακοινώνει τους τρόπους με τους οποίους οι φίλαθλοί της θα μπορέσουν να φθάσουν στο γήπεδο για τον τελικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Απόψε (20:00) είναι προγραμματισμένος στο ΟΑΚΑ ο αγώνας γιορτή για το ποδόσφαιρο, ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ.

Μεταβαίνουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο με σεβασμό στους συρμούς που έχουν διατεθεί από τη ΣΤΑΣΥ αποκλειστικά για τους φιλάθλους μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την ασφαλή τους μετάβαση σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (17/5), από τις 16:10 έως τις 17:30, θα διατεθούν συρμοί, οι οποίοι χωρίς στάσεις θα εκτελέσουν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη.

Να διευκρινιστεί ότι τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ λειτουργούν κανονικά, ανεξάρτητα από τους συρμούς που θα διατεθούν για τη μετακίνηση των φιλάθλων μας στο Ολυμπιακό Στάδιο με απευθείας δρομολόγια από Φάληρο – Ειρήνη. Επομένως, οι φίλαθλοί μας μπορούν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ είτε με τα απευθείας δρομολόγια Φάληρο – Ειρήνη, είτε από οποιονδήποτε σταθμό από Πειραιά έως Ειρήνη.

Για λόγους ασφαλείας συνιστάται να μην χρησιμοποιηθεί η Γραμμή 1 καθόδου Κηφισιά – Νερατζιώτισσα.

Προστατεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά για την κατάκτηση του νταμπλ».