Ο Άρης άρχισε καλά τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας με το εκτός έδρας 1-0 επί του Παναιτωλικού, αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ με μια απίθανη ατάκα έδειξε τη δυσαρέσκειά του για το ότι το ματς ξεκίνησε στις 15.00, εν μέσω έντονης ζέστης στο Αγρίνιο.

«Αυτός που όρισε στις 3 η ώρα το παιχνίδι, θα ήθελα να τον κεράσω ένα ποτό στο κέντρο του γηπέδου. Μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν η αφυδάτωση, γιατί αυτή μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής στην Cosmote TV.

Και πρόσθεσε: «Ο Μορόν είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και που είναι αυτός που καθορίζει τα περισσότερα παιχνίδια. Θέλω αυτή η συνέχεια να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, αλλά όταν θα μπορέσουν όλοι οι παίκτες να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους, τότε η ομάδα θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο».