Δίχως νίκη έμεινε η Κηφισιά και στη 2η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς την Τρίτη (23/9) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Καβάλα.
Στο γήπεδο της Δράμας οι τυπικά γηπεδούχοι «αργοναύτες» προηγήθηκαν με γκολ του Δημοσθένους στο 45’+4 και όλα έδειχναν ότι θα έκαναν την έκπληξη, παίρνοντας το τρίποντο.
Διαβάστε επίσης...
Ωστόσο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχάλης Πατήρας ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και απέφυγε την ήττα η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο.
Η Κηφισιά έχει 2 βαθμούς μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ η Καβάλα πήρε τον πρώτο της πόντο έχοντας χάσει στην 1η αγωνιστική με 3-0 από τον ΟΦΗ.
ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου, Βοριαζίδης, Διονέλλης (32′ Δημοσθένους, 59′ Γαβριελίδης), Χρούστινετς, Αλιατίδης, Ερνάντες (84′ Ρόιμπας), Μπρέγκου, Σταμούλης, Σιφναίος (46′ Κουντουριώτης), Σγουρός, Ελ Καντουσί.
ΚΗΦΙΣΙΑ: Ραμίρεζ, Μποτία, Έμπο, Σμπώκος, Κωνσταντακόπουλος (56′ Λαρουσί), Ρουκουνάκης, Εσκιβέλ (65′ Ντίας), Τζίμας (65′ Παντελίδης), Πατήρας, Μουσιόλικ (56′ Τετέι), Χριστόπουλος (56′ Πόμπο).
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο