Facebook Pixel Προτιμούν να πληρώσουν παρά να γίνουν ρόμπες;
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-08 16:00:00

Προτιμούν να πληρώσουν παρά να γίνουν ρόμπες;

Προτιμούν να πληρώσουν παρά να γίνουν ρόμπες;

Περίεργα πράγματα ακούγονται τις τελευταίες ώρες από τη μεριά της ΕΠΟ, σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό.

Μετά τον προβληματισμό που εξέφρασε η πλευρά της Αστυνομίας για την καταλληλότητα του ΟΑΚΑ από πλευράς ασφαλείας, ιδιαίτερα μετά τη διακοπή του επεισοδιακού ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού τον περασμένο μήνα, άρχισαν να πέφτουν στο τραπέζι διάφορες προτάσεις.

Τη μία από αυτές, προφανώς και τη διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες. Η πρόταση αυτή έλεγε να διεξαχθεί το ματς στο αμέσως επόμενο μεγαλύτερο γήπεδο του Λεκανοπεδίου, εν προκειμένω το "Γ. Καραϊσκάκης", έδρα του Ολυμπιακού. Το οποίο φερόταν σε πρώτη φάση και ως πιο ασφαλής λύση από το ΟΑΚΑ, αλλά και ως έδρα στην οποία συμφωνούσαν οι δύο ομάδες.

Στην ΕΠΟ, πάντως, ο θόρυβος που ακολούθησε αυτή την είδηση και κάποιες αντιδράσεις από ουδέτερους οπαδούς αλλά και από μερίδα του Τύπου για το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του τελικού και αντί για το ουδέτερο ΟΑΚΑ να προτιμηθεί το ερυθρόλευκο "Καραϊσκάκη", έφερε νέες ιδέες. Τι άκουσε ο σκύλος;

Πως η Ομοσπονδία ρώτησε την Αστυνομία πού εστιάζονται οι ενστάσεις της σε σχέση με το ΟΑΚΑ. "Στη Θύρα 1 του Σταδίου", ήταν η απάντηση. "Και γιατί δεν την κλείνουμε να ησυχάσουμε;", φέρεται να αναρωτήθηκε κάποιος από τους ...παρατρεχάμενους της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, το κλείσιμο της Θύρας 1 δεν θα έλυνε το πρόβλημα, όπως ισχυρίζεται η πλευρά της Αστυνομίας.

Ωστόσο, με το φόβο "να γίνουμε ρόμπες αν πάμε τον τελικό στην έδρα του Ολυμπιακού", όπως έλεγαν σε πηγαδάκια παράγοντες της Ομοσπονδίας, στην ΕΠΟ άρχισαν να επεξεργάζονται κι άλλο σχέδιο. Ποιο; Να γίνει το χατίρι της Αστυνομίας και να τοποθετηθεί ειδικό πλέξι-γκλας στο επίμαχο σημείο. Το θέμα, βέβαια, είναι ποιος θα πληρώσει την κατασκευή.

Ε, λοιπόν, οι κάποιοι μπρούκληδες της ΕΠΟ προθυμοποιήθηκαν να καλύψει η Ομοσπονδία τα έξοδα, ώστε ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή της σεζόν και ...να μην γίνουν ρόμπες, όπως λένε.

Οι ίδιοι, βέβαια, τσακώνονταν παράλληλα και για τα 200 χιλιάρικα παραπάνω που πήρε ο Σάντος για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εθνική. Λέτε να ήθελαν να γλιτώσουν την αύξηση του Πορτογάλου για να πληρώσουν το πλέξι-γκλας;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags