Το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Αφού ανέφερε ότι δεν έχει γίνει γνωστή η αποστολή επεσήμανε ότι θα πρέπει να περιμένουμε το απόγευμα όταν και θα γίνει γνωστό το φύλλο αγώνα για να διαπιστώσουμε κάποια πράγματα περισσότερα για την 11άδα και την αποστολή.
Διαβάστε επίσης...
«Ίσως να προκύψουν ειδήσεις το απόγευμα», σχολίασε, επισημαίνοντας ότι υπήρχαν κρούσματα ιώσεων στην ομάδα τις προηγούμενες ημέρες.
Από εκεί και πέρα εκτίμησε ότι ο Μύθου θα πάρει τη θέση του βασικού με τον νεαρό επιθετικό όμως να έχει πίσω του την παρουσία των βασικών μεσοεπιθετικών.
Στη μεσαία γραμμή υπογράμμισε ότι είναι περισσότερο πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Οζντόεφ και όχι ο Ζαφείρης καθώς ο Ρώσος γνωρίζει καλύτερα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τέλος επιβεβαίωσε ότι ο Κάρλος Χιμένεθ έρχεται για την ομάδα Β του ΠΑΟΚ, το πρώτο δείγμα της γνώσης που αποκτά ο Δικέφαλος του Βορρά και από την ισπανική αγορά μετά τις προσθήκες προσώπων στο επιτελείο.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο