Σάκης Τσιώλης: Για τους αγώνες Κυπέλλου του Άρη με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για αυτόν του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Έλληνας τεχνικός.
«Σημαντική απουσία Ελ Κααμπί»
Για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ και τα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου: «Θέλει να στηρίζει τους παίκτες. Είναι ανάλογα τι θέλει να κερδίσει και στην αρχή του παιχνιδιού. Όταν παίζει με τον Γιακουμάκη, έχει πολλούς χώρους ο Κωνσταντέλιας. Ο Γιακουμάκης είναι μια σπουδαία κίνηση του ΠΑΟΚ γιατί ασχολούνται τα δύο στόπερ και βρίσκει πολλούς χώρους ο Κωνσταντέλιας».
Για το που θα κριθεί το ματς: «Στο αμυντικό τρανζίσιον όταν αναπτύσσονται οι ομάδες. Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίσει την μπάλα, μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει μια σημαντική απουσία ο Ολυμπιακός, με τον Ελ Κααμπί. Ο Τσικίνιο είναι πολύ καλός, ασχολούνται οι στόπερ μαζί του και έχει μεγάλη επίδραση».
Για την πιθανή χρησιμοποίηση των Μπότη-Μοναστηρλή: «Όπως έδειξε με τον Ατρόμητο νομίζω ότι είναι το αύριο, αλλά και ο Μπότης είναι καλός. Από τα μεγάλα παιχνίδια διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους οι παίκτες».
Για το Παναθηναϊκός-Άρης: «Με την ΑΕΚ ήταν αρκετά καλός ο Άρης, αν παίξει έτσι και αύριο θα έχει μεγάλες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο ερωτηματικό. Δεν έχει υπομονή και συνοχή. Ανεβαίνοντας ψηλά έχει πολλά προβλήματα. Θέλει προσοχή ο Τετέι, είναι πολύ καλός και στους χώρους. Κοντρολάρεται όμως το μαρκάρισμά του», είπε ο Σάκης Τσιώλης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο