Μάκης Γκαγκάτσης: Ο ΟΦΗ κατέκτησε για δεύτερη φορά το Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 3-2 και την Δευτέρα (27/4) ο πρόεδρος της ΕΠΟ μέσω επιστολής συνεχάρη τους Κρητικούς για το σπουδαίο τους επίτευγμα.

Επιστολή Γκαγκάτση σε ΟΦΗ για το Κύπελλο - Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ
Intime

“Αξιότιμε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της ΕΠΟ και προσωπικά, σας απευθύνω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2026, η οποία αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τον σύλλογό σας, την Κρήτη και, ευρύτερα, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι σπουδαίο να βλέπουμε μια ομάδα της περιφέρειας να φτάνει στην κορυφή, αποδεικνύοντας ότι η σωστή οργάνωση και η πίστη μπορούν να υπερβούν κάθε εμπόδιο.

Με την ευκαιρία, επιθυμώ να συγχαρώ τους φιλάθλους σας, που με τη στάση τους συνέβαλαν στη δημιουργία υποδειγματικής ατμόσφαιρας, τόσο στους δρόμους του Βόλου όσο και στις εξέδρες, σε πλήρη αρμονία με τους φιλάθλους του ετέρου φιναλίστ, ΠΑΟΚ.

Αυτή η συνύπαρξη και ο αμοιβαίος σεβασμός αποτέλεσε το σπουδαιότερο στοιχείο του τελικού, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του, αναδεικνύοντας στην πράξη την ενότητα και τις αξίες που οφείλει και μπορεί να υπηρετεί το ποδόσφαιρο.

Κλείνοντας, εύχομαι στον ΟΦΗ καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με εκτίμηση,

Μάκης Γκαγκάτσης

Πρόεδρος ΕΠΟ“, αναφέρει η επιστολή.

Επιστολή Γκαγκάτση σε ΟΦΗ για το Κύπελλο - Τι αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ
Λεζάντα