Facebook Pixel "Αν δεν παίξουμε καλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2012-04-27 13:33:00

"Αν δεν παίξουμε καλά..."

"Αν δεν παίξουμε καλά..."

O Toροσίδης είπε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τα δώσει όλα για να κερδίσει τον Ατρόμητο και να πάρει την κούπα γιατί αλλιώς θα έχει πρόβλημα...

"Είναι ένας ματς 90 λεπτά, μπορεί και 120, και όλα μπορούν να συμβούν. Αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ήταν όλη τη χρονιά, στην Ευρώπη και στα ντέρμπι δεν έχει λόγο να φοβάται σε κανένα παιχνίδι, Αν δεν παίξουμε καλά όπως σε κάποια ματς, τότε μπορεί να χάσουμε από τον Ατρόμητο".

Για το αν υπάρχει χαλαρότητα στον Ολυμπιακό επειδή έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα: "Τα δύο πρώτα που χάσαμε δεν είχαμε πάει στον τελικό αποκλειστήκαμε πιο πριν, Τώρα είμαστε στον τελικό υπάρχει κίνητρο και δεν υπάρχει χαλαρότητα είμαστε έτοιμοι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι επαγγελματίες, δεν υπάρχει πιθανότητα να χαλαρώσουμε. Ακόμα και στην Αυστραλία θα πάμε για τη νίκη".

Για το αν θα είναι καλό να πάει στο Euro με ένα ακόμη κύπελλο: "Δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα με βοηθήσει ένα ακόμη κύπελλο, αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε ένα ακόμη τρόπαιο, να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο για εμάς και μετά έχουμε καιρό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags