Ο Δικέφαλος θέλει να αφήσει πίσω το 0-0 της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ και να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται στο Περιστέρι - Η συγκεκριμένη έδρα έχει αποδειχθεί φιλόξενη για τους Θεσσαλονικείς φέτος, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League είχαν επικρατήσει με 2-1. Ο Αλέσιο Λίσι αναμένεται να προχωρήσει στις επιλογές του με δεδομένες τις απουσίες που αντιμετωπίζει.
Εκτός αποστολής έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Γίρι Παβλένκα και ο ανέτοιμος Σιμόν Μπάνζα. Παράλληλα, δεν υπολογίζονται οι Μεϊτέ, Γιαννούλης, Σαρρής και Τσάλοφ, που ακολούθησαν θεραπεία, όπως και οι Ντεσπόντοφ, Λουσέ και Χατζηδιάκος, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.
Διαβάστε επίσης...
Για τη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ διαθέτει έξι Έλληνες που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις: Μοναστηρλής, Νικολακούλης, Κοσίδης, Μπαταούλας, Μύθου και Χατσίδης.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ και η πιθανή 11άδα του ΠΑΟΚ!
Η αποστολή: Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Νικολακούλης, Κένι, Κοσίδης, Κόστα, Ελουστόντο, Μιχαηλίδης, Μπαταούλας, Μπάμπα, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Πέλκας, Σορετίρε, Τάισον, Άλι, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μύθου.
Η 11άδα του ΠΑΟΚ (Αλέσιο Λίσι): Τσιφτσής, Κένι, Μπαταούλας, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σανταμαρία, Τέιλορ, Ζίβκοβιτς, Ούγκρεσιτς, Τάισον, Μύθου
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο