Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πόλεμος» στα αποδυτήρια της Ρεάλ! Ποιος τα έβαλε με τον Κριστιάνο;
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-16 17:45:00

«Πόλεμος» στα αποδυτήρια της Ρεάλ! Ποιος τα έβαλε με τον Κριστιάνο;

Sportdog Team
«Πόλεμος» στα αποδυτήρια της Ρεάλ! Ποιος τα έβαλε με τον Κριστιάνο;

Δεν είναι το καλύτερο δυνατό το κλίμα στις τάξεις των Μαδριλένων…

Λέγεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ, ωστόσο υπάρχει και το αντίπαλον δέος στο πρόσωπο του αρχηγού των Μαδριλένων, Σέρχιο Ράμος!

Ο «CR7» είδε την επιρροή του στην ομάδα να μειώνεται αυτό το καλοκαίρι με τις αποχωρήσεις των φίλων του, Πέπε, Κοεντράο και Χάμες Ροντρίγκες, και φαίνεται ότι αυτό τον πείραξε, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αθλητικής εκπομπής «El Chiringuito». Ο Ρονάλντο είχε δηλώσει το εξής μετά την ήττα από την Τότεναμ:

«Κατά τη γνώμη μου το ρόστερ είναι το ίδιο καλό με την περασμένη περίοδο, αλλά κάπως πιο άπειρο. Με τον Πέπε, τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Μοράτα η ομάδα ήταν πιο ισχυρή».

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η συγκεκριμένη ατάκα ενόχλησε τον Ράμος, ο οποίος έδωσε… πληρωμένη απάντηση:

«Στα δύο Σούπερ Καπ που κατακτήσαμε το καλοκαίρι με Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα το ρόστερ ήταν το ίδιο. Τότε δεν είχα ακούσει να λέγεται κάτι…».

Οι πολεμικές αυτές δηλώσεις φέρονται να έχουν δημιουργήσει ψυχρό κλίμα μεταξύ των δυο μεγάλων αστέρων στα αποδυτήρια της Ρεάλ, με την ατμόσφαιρα να μην είναι η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, ακόμα περισσότερο «λάδι στη φωτιά» έριξε η πρόσφατη ατάκα του Ράμος μετά το παιχνίδι της εθνικής Ισπανίας με τη Ρωσία. Ο αμυντικός των Μερένχες ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τον Ρονάλντο να επιθυμεί την αποχώρησή του από τη Ρεάλ και δεν έδειξε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα τονίζοντας ότι «Αν θα φύγει ο Κριστιάνο από τη Ρεάλ; Δεν ξέρω. Ρωτήστε εκείνον. Εμένα κάτι τέτοια θέματα μου διαφεύγουν…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags