Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσωσε την Μπαρτσελόνα ο Μέσι στο φινάλε της σεζόν - Έπιασε 50αρα - Εντυπωσίασε η Εϊμπάρ (VID)
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-19 19:30:00

Έσωσε την Μπαρτσελόνα ο Μέσι στο φινάλε της σεζόν - Έπιασε 50αρα - Εντυπωσίασε η Εϊμπάρ (VID)

Sportdog Team
Έσωσε την Μπαρτσελόνα ο Μέσι στο φινάλε της σεζόν - Έπιασε 50αρα - Εντυπωσίασε η Εϊμπάρ (VID)

Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

La Liga: Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την εμφάνιση της και απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από την Εϊμπάρ.

Το μυαλό των Καταλανών έδειχνε να βρίσκεται περισσότερο στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Βαλένθια για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά ο Λιονέλ Μέσι για ακόμη μια φορά έδωσε τις λύσεις για τους Μπλαουγκράνα, αφού πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του.

Το σκορ του αγώνα άνοιξαν οι γηπεδούχοι, με τον Κουκουρέγια να νικάει τον Σίλεσεν για το 1-0. 

Λίγα λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με δυο προσωπικά του τέρματα έβαλε τους πρωταθλητές Ισπανίας σε θέση οδηγού.

Στο 31' ο Βιδάλ έβγαλε εξαιρετικά για τον Μέσι και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-1.

Μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Αργεντινός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με υπέροχο τελείωμα και έφερε τα πάνω κάτω στο ματς.

Η χαρά των Καταλανών δεν κράτησε για πολύ, αφού ο άλλοτε παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Πάολο Ντε Μπλάσις με εξαιρετικό γκολ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους και έγραψε το τελικό 2-2, στο 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν σαν να μην μπήκε στο παιχνίδι, με την Εϊμπάρ να κυνηγάει ακόμα ένα γκολ.

Ο Κουκουρέγια έφτασε κοντά στο να πετύχει ακόμη ένα γκολ για την ομάδα του στο 82' αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 50 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις αλλά και τα 36 στη La Liga, κάτι το οποίο πετυχαίνει για 5η φορά στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags