Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι του ισπανικού πρωταθλήματος μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, με χιλιάδες διαδηλωτές να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο.
Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, οι διαδηλωτές μαζεύτηκαν έξω από το "Καμπ Νόου", ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του "Δημοκρατικού Τσουνάμι" για μαζικές κινητοποιήσεις, που φέρει την ονομασία "Πορείες για την Ελευθερία".
Στόχος των Καταλανών διαδηλωτών είναι να περάσουν το μήνυμά τους "Spain, Sit and Talk (Ισπανία, Κάτσε και Μίλησε)", εκμεταλλευόμενοι το τεράστιο ενδιαφέρον που προσελκύει παραδοσιακά το Clasico, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 600 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.
Υπό το φόβο επεισοδίων, τα μέτρα στο γήπεδο είναι δρακόντεια, αφού πάνω από 3.000 υπάλληλοι ιδιωτικής και δημόσιας ασφάλειας βρίσκονται επί ποδός.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο