Στο πλευρό της κινεζικής πόλης Γουχάν στέκτεται η La Liga, η οποία αποφάσισε να δωρίσει πέντε τόνους αντισηπτικού ώστε να βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές λόγω του κορωνοϊού.
Μάλιστα, η ισπανική λίγκα φιλοξένησε στην Ισπανία την κινεζική ομάδα, Γουχάν Ζαλ, στην οποία προπονητής είναι ο Ισπανός Χοσέ Μάνουελ Γκονσάλες Λόπες, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τον Ντάνιελ Καρίσο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σεβίλλη.
«Θέλαμε να κάνουμε αυτή την συμβολική κίνηση για να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στον κινεζικό λαό και ειδικά σε αυτόν της Γουχάν», δήλωσε ο διευθυντής επιχειρήσεων και ανάπτυξης της La Liga, Όσκαρ Μάγιο.
Τέλος, σε άλλα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η Εσπανιόλ, η οποία διοικείται από Κινέζους, θα δωρίσει 450 χιλιάδες μάσκες στην Κίνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο