Ρεάλ Μαδρίτης – La Liga: Χωρίς να… ιδρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γρανάδα και ξέφυγε στο +4 από την Μπαρτσελόνα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχε νωρίς – νωρίς δύο υπέροχα γκολ, καθώς ο Μεντί στο 10’ με μία τρομερή έμπνευση άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μπενζεμά στο 16’ με υπέροχο τελείωμα… καθάρισε το ματς. Η συνέχεια πάντως μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς ο Ντάργουιν Ματσίς μείωσε στο 50' και χρειάστηκαν σωρήριες επεμβάσεις από τον Τιμπό Κουρτουά και τον Σέρχιο Ράμος στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κρατήσει η «βασίλισσα» τη νίκη.

Η Ρεάλ πλέον θέλει μία νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια της για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ίσως το κάνει εντός έδρας. Tην Πέμπτη υποδέχεται την Βιγιαρεάλ που είναι σχεδόν απίθανο να χάσει την θέση που οδηγεί στο Europa League, ενώ τελευταία αγωνιστική παίζει στη Λεγανές που κυνηγάει ένα μικρό θαύμα για να σωθεί.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της παίζει εντός με την Οσασούνα και εκτός με την Αλαβές, ωστόσο για να μπορέσει να κλέψει τον τίτλο, θέλει όχι ένα αλλά δύο δώρα από τη Ρεάλ.