Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: Χαμός με Μέσι στην Μπαρτσελόνα - "Βουίζει" η Καταλανία - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-17 09:45:00

Χαμός με Μέσι στην Μπαρτσελόνα - "Βουίζει" η Καταλανία - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής!

Sportdog Team
Χαμός με Μέσι στην Μπαρτσελόνα - "Βουίζει" η Καταλανία - Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής!

Λιονέλ Μέσι – Μπαρτσελόνα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ώρες, καθώς η οκτάρα από την Μπάγερν έφερε τα… πάνω-κάτω στον σύλλογο.

Αργά το βράδυ της Κυριακής κυκλοφόρησαν σενάρια για αίτημα του Λιονέλ Μέσι στη διοίκηση της ομάδας, ώστε να τον αφήσουν να φύγει το φετινό καλοκαίρι, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά να ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MundoDeportvo, αυτό το σενάριο διαψεύδεται από τη Μπαρτσελόνα που τονίζει ότι δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση ούτε από τον παίκτη ούτε από κάποιον εκπρόσωπό του, ούτε έχουν συζητήσει με τον Αργεντινό ηγέτη οτιδήποτε αφορά το μέλλον της συνεργασίας τους. 

Το τρέχον συμβόλαιο του Μέσι με το κλαμπ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και η ρήτρα του φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ!

Από εκεί και πέρα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του προπονητή, καθώς o πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκάλυψε ότι ο Κίκε Σετιέν «είναι εκτός». Ο Μπαρτομέου έκανε τη δήλωση στον δημοσιογράφο Βίκτορ Ναβάρο, από το πρόγραμμα «El Partidazo de Cope» του Cadena Cope, μετά από συνάντηση με τον Έρικ Αμπιντάλ και τον Ραμόν Πλένες.

Το κύριο φαβορί για την αντικατάσταση του Σετιέν, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, είναι ο Ρόναλντ Κούμαν, αφού ο Ποτσέτινο έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα μεταξύ φίλων της Μπαρτσελόνα, εξαιτίας δηλώσεις του στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags