Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Σε αναμμένα... κάρβουνα όλη η Ευρώπη - Χαμός με Μέσι - Φέυγει;
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-20 22:01:00

Σε... αναμμένα κάρβουνα όλη η Ευρώπη - Χαμός με Μέσι - Φέυγει; - "Το ανακοίνωσε στον Κούμαν"!

Sportdog Team
Σε... αναμμένα κάρβουνα όλη η Ευρώπη - Χαμός με Μέσι - Φέυγει; - "Το ανακοίνωσε στον Κούμαν"!

Μπαρτσελόνα: Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RAC1».

Το καταλανικό ραδιόφωνο υποστηρίζει πως ο Αργεντινός επιθετικός συναντήθηκε με το νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, και παραδέχθηκε ότι βλέπει το μέλλον του μακριά από τη Μπαρτσελόνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μέσι φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στον Κούμαν ότι βρίσκεται «περισσότερο εκτός παρά εντός του club».

Παράλληλα, ο σούπερ σταρ της Μπάρτσα φέρεται να τόνισε ότι κατανοεί τη δυσκολία του να αποχωρήσει τώρα, από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Πάντως, επίσημα η Μπαρτσελόνα δεν έχει τοποθετηθεί για το ραντεβού μεταξύ Κούμαν και Μέσι, εμμένοντας στην αρχική της θέση ότι το πλάνο της επόμενης μέρας περιλαμβάνει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου για το 2019.

Ο νέος τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Πλάνες, δήλωσε πως το πλάνο της ομάδας προβλέπει την παραμονή του Μέσι και τη συνύπαρξή του με ταλαντούχους νεαρούς παίκτες.

«Χθες (19/08) το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κούμαν. Είναι λογικό να μιλήσουν, είναι ο αρχηγός της ομάδας, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και όλων των εποχών. Είναι ιδιωτικές συναντήσεις. Θέλουμε να χτίσουμε το πρότζεκτ με τους νεαρούς και τον Μέσι» επισήμανε ο Πλάνες για το ραντεβού του Ολλανδού τεχνικού με τον Αργεντινό άσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags