Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι – Μάντσεστερ Σίτι: To deal του αιώνα - Συμβόλαιο 1 δις ευρώ σε Μέσι - Τόσα ζητάει η Μπαρτσελόνα για να τον πουλήσει!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-30 22:22:00

To deal του αιώνα - Συμβόλαιο 1 δις ευρώ σε Μέσι - Τόσα ζητάει η Μπαρτσελόνα για να τον πουλήσει!

του Βαγγέλη Καράμαλη
To deal του αιώνα - Συμβόλαιο 1 δις ευρώ σε Μέσι - Τόσα ζητάει η Μπαρτσελόνα για να τον πουλήσει!

Λιονέλ Μέσι – Μάντσεστερ Σίτι: Προς διαζύγιο οδηγούνται Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αργεντινός δεν είναι διατεθειμένος να φορέσει ξανά την φανέλα των Καταλανών.

Έτσι λοιπόν, μετά από 20 χρόνια και εκτός συγκλονιστικού πλέον απροόπτου, ο «Λίο» θα αφήσει τη Βαρκελώνη για κάποια άλλη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, η οποία θα πρέπει πρώτα βέβαια να… χρυσώσει τον ίδιο και την Μπάρτσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mirror οι Μπλαουγκράνα είναι πρόθυμοι να δώσουν την συγκάταθεση τους στην παραχώρηση του Αργεντίνου σούπερ σταρ, με μια πρόταση κοντά στα 280 εκατομμύρια ευρώ παρά το γεγονός ότι ο Μπαρτομέου είχε καταστήσει σαφές ότι θα παραχωρήσει τον Μέσι μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του.

Αυτό σημαίνει πως οι ομάδες που ενδιαφέρονται, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμαίν, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον βγάλουν αυτό το ποσό από τα ταμεία τους, θα μπορέσουν μετά να συζητήσουν και με τον παίκτη.

Η καταλανική Sport πάντως αποκαλύπτει, πως η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πιο κοντά από όλες για να πάρει τον Μέσι, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο κοντά στο 1 δις ευρώ! Η πρόταση των «Πολιτών» προσφέρει τη δυνατότητα στον Αργεντινό να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και μετά για άλλα δύο χρόνια στο αμερικανικό MLS με την φανέλα της New York FC. Οι πάγιες ετήσιες απολαβές θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις Η.Π.Α. θα πάρει ως πριμ (loyalty bonus) άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags