Facebook Pixel Αλαβές - Μπαρτσελόνα: Νίκη - θρίλερ για Μπαρτσελόνα που βλέπει Champions League απέναντι στην Αλαβές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-24 00:00:00

Νίκη - θρίλερ για Μπαρτσελόνα που βλέπει Champions League απέναντι στην Αλαβές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη - θρίλερ για Μπαρτσελόνα που βλέπει Champions League απέναντι στην Αλαβές (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Καταλανοί, ενώ οι πάντες πίστευαν πως θα άφηναν βαθμούς και απέναντι στην Αλαβές, βρήκαν τη... λύση και με τον ΝτεΓιονγκ λίγο πριν το φινάλε πήραν πολύ σημαντική νίκη.

Αλαβές - Μπαρτσελόνα: Τεράστιας σημασίας νίκη για τους Μπλαουγκράνα που με γκολ του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο 84', μετά από ασίστ του Φεράν Τόρες, έφυγαν με το διπλό με σκορ 0-1 από την χώρα των Βάσκων, αποτέλεσμα που μειώνει την διαφορά από την τέταρτη θέση της La Liga που οδηγεί στο επόμενο Champions League και την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ένα μόλις βαθμό.

Ο αγώνας έμοιαζε ότι είχε φτιαχτεί για τους γηπεδούχους, μιας και όσο έμενε το 0-0 και πέρναγε ο χρόνος ανέβαζαν την απόδοσή τους, με τους Καταλανούς να μην κάνουν καλή βραδιά μιας και δεν κατάφερναν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να απειλήσουν.

Όμως εκεί που όλοι πίστευαν ότι οι παίκτες του Τσάβι θα... πέταγαν ακόμα δύο βαθμούς, ο Ζόρντι Άλμπα θα κάνει μια εκπληκτική πάσα στον Φεράν Τόρες, με τον τελευταίο να στρώνει στον Φρένκι Ντε Γιόνγκ και τον Ολλανδό με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 0-1, φέρνοντας την ομάδα του στην πέμπτη θέση της La Liga.

Δείτε το γκολ στο Αλαβές - Μπαρτσελόνα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags