Ολυμπιακός: Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να κάνουν εκ νέου μεταγραφές, μιας και πλέον βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League!

Mάλιστα, για αυτον τον λόγο, έχει συζητηθεί έντονα  πιθανότητα απόκτησης του Τόνι Λάτο.

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ, εκ των αρχηγών της Βαλένθια, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις 9 παιχνίδια!

Είναι αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός πως το συμβόλαιο του Λάτο με τις «νυχτερίδες» εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο (30/06/2023) και ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να το ανανεώσει, καθώς δεν βλέπει προοπτική να μονιμοποιηθεί ως βασικός στην ομάδα της γενέτειράς του, στην οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Πέρα από τον Λάτο, ο Ολυμπιακός έχει τσεκάρει και τον Χάρι Τόφολο. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε συνολικά 9 παιχνίδια (677 λεπτά) των Reds σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο δυναμικός Αγγλος ακραίος αμυντικός αγοράστηκε το καλοκαίρι από τη Χάντερσφιλντ, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε συνολικά 99 συμμετοχές, 9 γκολ και 15 ασίστ σε 2,5 χρόνια. Μάλιστα, πέρυσι αναδείχθηκε κορυφαίος αριστερός μπακ στην Championship, με 48 αγώνες, 6 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του. Μάλιστα, για την απόκτησή του η Φόρεστ πλήρωσε το καλοκαίρι σχεδόν 2.500.000 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για "κόλπο γκρόσο" ο Ολυμπιακός - Παίκτη 7 εκατ. θέλει ο Μίτσελ - "Μάχη" με κορυφαίες ομάδες!