Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία: Εξομολόγηση καρδίας από τον Πάμπλο Γκαρσία - Φοβερές ατάκες για Οσασούνα και Ρεάλ Μαδρίτης
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-05 16:54:00

Εξομολόγηση καρδίας από τον Πάμπλο Γκαρσία - Φοβερές ατάκες για Οσασούνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Sportdog Team
Εξομολόγηση καρδίας από τον Πάμπλο Γκαρσία - Φοβερές ατάκες για Οσασούνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Στην ηλεκτρονική έκδοση της Marca μίλησε ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στις δύο ομάδες που θα το διεκδικήσουν από τις οποίες έχει περάσει όταν αγωνιζόταν.

Πάμπλο Γκαρσία: Μεγάλο αφιέρωμα στον Ουρουγουανό τεχνικό της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ από την ηλεκτρονική έκδοση της Marca που με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Οσασούνα πήρε συνέντευξη από εκείνον, μιας και έχει περάσει και από τους δύο συλλόγους της χώρας όταν αγωνιζόταν.

«Ήμουν αρκετά νέος και μπορούσα να διαχειριστώ καλύτερα τη διαμονή μου στην Παμπλόνα παρά στη Μαδρίτη. Η πίεση στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι διαφορετική. Κάθε σεζόν αναγκάζεσαι να κερδίζεις τα πάντα, δεν έχει σχέση με την πίεση στην Οσασούνα.

Σέβομαι την Ρεάλ Μαδρίτης ως ομάδα και ως ιστορία, αλλά στην Παμπλόνα και την Οσασούνα άφησα ένα μικρό κομμάτι από την καρδιά μου. Γι’ αυτό στο Θα ήθελα οι 'ροχίγιος' να κερδίσουν αυτό το Κύπελλο.

Για να πω την αλήθεια, σήμερα θα ήθελα σίγουρα να παίξω στην Οσασούνα. Για μένα θα ήταν εκδίκηση, θα αφαιρούσε την πικρή γεύση της ήττας από την Μπέτις το 2005 και θα είχα μια δεύτερη ευκαιρία να σηκώσω το Κύπελλο. Αυτοί οι αγώνες είναι do or die και πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες της Οσασούνα. Στο γήπεδο, όταν ο διαιτητής σφυρίζει για πρώτη φορά, είναι έντεκα εναντίον έντεκα και η μπάλα κυλάει εξίσου για όλους», είπε ο Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήφισαν Αγρίνιο στην ΕΠΟ για τον τελικό - Διαφωνεί η Αστυνομία - Καταγγελία από τον Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags