Φρανκ Κεσί: "Βόμβα" έριξε η Mundo Deportivo μιας και όπως αναφέρει δημοσίευμά της ετοιμάζεται να κάνει δελεαστική προσφορά ώστε να αποκτήσει τον 26χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2026.
Όπως γίνεται γνωστό μέσω του ρεπορτάζ οι Καταλανοί για πουλήσουν τον Ιβοριανό θα ήθελαν ένα ποσό περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, με την Αλ Αχλί να σκοπεύει να του δώσει συμβόλαιο με απολαβές διπλάσιες από αυτές που παίρνει από τους Μπλαουγκράνα, με τον ίδιο όμως και τον ατζέντη του να αναφέρουν ότι για να έρθουν σε συμφωνία θέλουν ακόμα περισσότερα.
Όπως αναφέρει η πλευρά του Φρανκ Κεσί, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, όμως αν δεν είναι στις επιλογές του Τσάβι θα αποχωρούσε προτιμώντας όμως ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ενώ σημειώνεται ότι αν υπάρξει επίσημη πρόταση από την Αλ Αχλί θα την εξετάσει και θα πάρει τις αποφάσεις του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
