Facebook Pixel ΑΕΚ - Ορμπελίν Πινέδα: "Κανονάκι" από Μεξικό για Πινέδα και ΑΕΚ - Αρνητική εξέλιξη - "Θα τον ήθελε στην ομάδα ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-29 16:15:00

"Κανονάκι" από Μεξικό για Πινέδα και ΑΕΚ - Αρνητική εξέλιξη - "Θα τον ήθελε στην ομάδα ο..."

Sportdog Team
"Κανονάκι" από Μεξικό για Πινέδα και ΑΕΚ - Αρνητική εξέλιξη - "Θα τον ήθελε στην ομάδα ο..."

Μια εξέλιξη που αν έχει βάση, δεν είναι ιδιαίτερα θετική για την Ένωση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας δημοσίευμα από το Μεξικό.

Εμπόδια στον δρόμο της ΑΕΚ για τον Μεξικανό άσο βάζει η ιστοσελίδα "publimento" από το Μεξικό, αφού φιλοξενεί ρεπορτάζ, που έχει τίτλο «ο Ορμπελίν Πινέδα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Θέλτα» και στο οποίο γίνεται λόγος για την προσπάθεια της Ένωσης να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, στη συνέχεια τονίζεται ότι ο Μπενίτεθ θα ήθελε στο ρόστερ των Γαλιθιάνων τον Πινέδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο νέος προπονητής της Θέλτα, Ράφα Μπενίτεθ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε να έχει τον Μεξικανό μέσο στην ομάδα του και την απόφαση αυτή υποστηρίζει ο Κάρλος Μουρίνιο (σ.σ. πρόεδρος της ισπανικής ομάδας), ο οποίος είχε πάρει τον Πινέδα με προσωπική επιλογή».

Και εν συνεχεία στο δημοσίευμα τονίζεται πως «μία τέτοια απόφαση από τον Μπενίτεθ θα έβαζε τον Πινέδα σε μία περίπλοκη κατάσταση και ενώπιον μίας δύσκολης απόφασης. Να αναζητήσει μία νέα ευκαιρία με νέο προπονητή στην Ισπανία ή να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου βρήκε ξανά το υψηλό του επίπεδο και προσαρμόστηκε καλά».

Παράλληλα,  η εφημερίδα "La Voz de Galicia" σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι «ο Πινέδα  έχει κάνει τα πάντα για να μείνει στην ΑΕΚ» και επισημαίνεται ότι «η διαπραγμάτευση για τον διεθνή άσο ανάμεσα στη Θέλτα και την ΑΕΚ είναι ανοιχτή και εκκρεμεί η ολοκλήρωσή της, αλλά ο παίκτης δεν κρύβει την επιθυμία του να στην ομάδα με την οποία υπέγραψε τιο νταμπλ την περασμένη σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για την ΑΕΚ και τον Αραούχο - Η αλήθεια για το νέο συμβόλαιο - Όνομα από το πάνω ράφι για την επίθεση!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags