Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Βιγιαρεάλ: Ραγδαίες εξελίξεις στην Βιγιαρεάλ δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα με ΠΑΟ - Ηχηρή αποχώρηση!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-05 14:28:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην Βιγιαρεάλ δύο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα με ΠΑΟ - Ηχηρή αποχώρηση!

Sportdog Team

Πολύ σημαντική εξέλιξη στις τάξεις της αντιπάλου των Πράσινων στο Europa League.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Βιγιαρεάλ ο Κίκε Σετιέν, 16 ημέρες πριν την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League.

Η διοίκηση των "κίτρινων υποβρυχίων" ανακοίνωσε σήμερα το "διαζύγιο" με τον 64χρονο προπονητή, ύστερα από το κάκιστο φετινό ξεκίνημα στη La Liga, με 1 νίκη και 3 ήττες στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Ο Σετιέν έκατσε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ για 39 παιχνίδια και κατέγραψε συνολικά 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες.

Ρόλο τεχνικού στoυς Ισπανούς αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Μιγκέλ Άνχελ Τένα.

«Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Κίκε Σετιέν, δεν είναι πλέον μέλος της οντότητας. Ο σύλλογος τονίζει τον μεγάλο επαγγελματισμό και τη δέσμευσή του και εκτιμά τόσο τον ίδιο όσο και το προπονητικό του επιτελείο που ανέλαβαν σε μια δύσκολη κατάσταση την περασμένη σεζόν. 

Η ομάδα έκανε μια εξαιρετική σεζόν, προωθώντας πολλούς νέους από την ακαδημία και προκρίθηκε στο UEFA Europa League, αφού έφτασε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Η Βιγιαρεάλ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Σετιέν για τη δουλειά και τη συμμετοχή του και του εύχεται καλή τύχη στην αθλητική καριέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο "πλούσιος" από πέρυσι ο ΠΑΟ, γιατί δεν βγαίνει στο χορτάρι - Προειδοποιητικό καμπανάκι στα Γιάννινα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags