Λιονέλ Μέσι: Έξαλλος είναι με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε, με τον ίδιο να σημειώνει πως ήταν ο μοναδικός παίκτης από την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν αναγνωρίστηκε από τον σύλλογο που έπαιζε, ενώ παράλληλα μίλησε και για τις σκέψεις του ενόψει του Μουντιάλ του 2026.

"Υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν πολύ καιρό και με ξέρουν ήδη. Όλοι αντιλαμβάνονται πότε είμαι χαρούμενος στο χορτάρι και πότε δεν είμαι. Ήμουν ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της εθνικής Αργεντινής που δεν είχε την αναγνώριση του παγκόσμιου πρωταθλητή από το σύλλογό του.

Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, αναδείχτηκα παγκόσμιος πρωταθλητής εκεί. Όλα συμβαίνουν για έναν σκοπό. Θέλω να φτάσω στο Copa America σε καλή κατάσταση, θα είναι ωραία. Έπειτα θα δω, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα είμαι. Δεν σκέφτομαι ακόμη το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 επειδή είναι μακριά. Τα χρόνια πέρασαν και θα πρέπει να δούμε πώς θα αισθάνομαι, θα το βλέπω μέρα με τη μέρα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον, θέλω να απολαμβάνω το παρόν όσο περισσότερο γίνεται, αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Τι θα κάνω όταν αποχωρήσω από τη δράση; Δεν το σκέφτομαι και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω", είπε ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε η νέα εποχή στην Εθνική - Η πρώτη τεράστια κίνηση Σπανούλη - Επιστρέφει ο ηγέτης, αλλάζει η 5αδα!