Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Επιστροφή έκπληξη για Μίτσελ - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - Ξανά Champions League!
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-23 20:00:00

Επιστροφή έκπληξη για Μίτσελ - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - Ξανά Champions League!

του Παναγιώτη Νικολάου
Επιστροφή έκπληξη για Μίτσελ - Συζητήσεις με κορυφαία ομάδα της Ευρώπης - Ξανά Champions League!

Ο Ισπανός θέλει να δώσει απαντήσεις μετά τον Ολυμπιακό! Μετά από μήνες ανεργίας είναι έτοιμος για μία συμφωνία που θα αφήσει έκπληκτους πάρα πολλούς σε Ελλάδα και Ευρώπη....

Ο Μίτσελ παραμένει χωρίς ομάδα μετά το πέρας της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη φάση τον Σεπτέμβριο, τη βοήθησε να βελτιωθεί και να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου, εντούτοις τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και ορισμένες γκέλες είχαν αρχίσει να κάνουν την... καρέκλα του έμπειρου τεχνικού να τρίζει. Με αποκορύφωμα την ισοπαλία (2-2) στο Φάληρο με τον Άρη, που αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Μίτσελ.

Πλέον ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει πάνω από έξι μήνες δίχως να εργαστεί σε κάποιον σύλλογο. Το καλοκαίρι υπήρξαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του, ενώ φερόταν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ, με τις διαπραγματεύσεις εν τέλει να μην οδηγούν σε συμφωνία.



Το όνομα του Μίτσελ έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, καθώς δημοσιεύματα από την Ισπανία τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης!

Οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν και η θέση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους κινδυνεύει. Το εντός έδρας 1-1 με τη Λανς στην πρεμιέρα του Champions League δημιούργησε ακόμα περισσότερη πίεση στον Ισπανό τεχνικό, που αν δεν αλλάξει άμεσα την κατάσταση, δύσκολα θα παραμείνει για καιρό στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Η Σεβίλλη φέρεται να έχει ως πρώτο στόχο για την τεχνική ηγεσία τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος είναι επίσης χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Αργεντίνος προπονητής έχει πολλούς "μνηστήρες", άρα η περίπτωσή του είναι δύσκολη και δεν εγγυάται κανείς στους Σεβιγιάνους ότι θα καταφέρουν να τον υπογράφουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ισπανικό "golddigital", η εναλλακτική της κατόχου του Europa League είναι ο Μίτσελ.

Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τον ισπανικό σύλλογο, στην τεχνική ηγεσία του οποίου έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν. Θυμίζουμε πως ο Μίτσελ προπόνησε τη Σεβίλλη το διάστημα για σχεδόν ένα χρόνο (Φεβρουάριος 2012 - Ιανουάριος 2013), αμέσως πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό (Φεβρουάριος 2013). Θα είναι σίγουρα μία πολύ εντυπωσιακή επιστροφή στο προσκήνιο για τον 60χρονο τεχνικό αν από το... πουθενά βρεθεί να κάθεται εκ νέου σε πάγκο ομάδας Champions League! Και φυσικά μία ευκαιρία για τον ίδιο να δώσει απαντήσεις, αφού η δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό δεν "κύλησε" όπως θα ήλπιζε...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ζημιά για Σκάρπα - "Του έφαγαν χρήματα... - Γι’ αυτό πήγε στη Βραζιλία"! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags