Facebook Pixel La Liga: Bυθίζεται η Βιγιαρέαλ - Νέα ήττα με 3αρα από Ατλέτικο - "Μοιρασιά" Μπέτις, Σεβίλλης με... λυτρωτή Ράκιτιτς (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-13 00:08:00

Bυθίζεται η Βιγιαρέαλ - Νέα ήττα με 3αρα από Ατλέτικο - "Μοιρασιά" Μπέτις, Σεβίλλης με... λυτρωτή Ράκιτιτς (vid)

Sportdog Team

Με ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε τα πάνω κάτω με την Βιγιαρεάλ και με το τελικό 3-1 πέτυχε μία σπουδαία νίκη με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League να συνεχίζει να... βυθίζεται στη βαθμολογία, ενώ στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, Σεβίλλη και Μπέτις έμειναν στο 1-1.

La Liga: Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παραδοσιακό ντέρμπι της Ανδαλουσίας στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ανάμεσα στη Σεβίλη και την Μπέτις, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο στο 72΄, αλλά να παίρνουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας επτά λεπτά αργότερα, με «λυτρωτή» τον Ράκιτιτς.

Έτσι η ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής της LaLiga, θα βρει τη Σεβίλη να συμπληρώνει τις πέντε διαδοχικές ισοπαλίες και να συνεχίζει να αναζητά το «τρίποντο» της επανεκκίνησης. Στον αντίποδα, οι «βερδιμπλάνκος», οι οποίοι προηγήθηκαν στο 72΄ με τον Πέρεθ, παρέμειναν αήττητοι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους.

Με ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε τα πάνω κάτω με την Βιγιαρεάλ και με το τελικό 3-1 πέτυχε μία σπουδαία νίκη που τη διατηρεί σε... τροχιά τίτλου, μιας κι έχει ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Βιγιαρεάλ, προηγήθηκε στο 20΄ με τον Χεράρ Μορένο, αλλά οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να μπουν στ΄ αποδυτήρια έχοντας ισοφαρίσει με τον Βίτσελ στο 45΄+1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και δικαιώθηκαν έστω και προς το τέλος της αναμέτρησης με τα γκολ των Γκριεζμάν και Λίνο, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του στο 85΄, είκοσι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλμπέρτο Μορένο (83΄ Ντίαθ), Κουένκα, Αλμπιόλ, Αλτιμίρα, Παρέχο, Κάπουε, Πίνο (46΄ Ακομαχ), Σόρλοτ (36΄ Τέρατς), Χεράρ Μορένο, Μπαένα (74΄ Ρομέρο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags