Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ: Χαμός στην Ισπανία με Πικέ! Η viral ανάρτησή του που έκανε έξαλλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-19 19:13:00

Χαμός στην Ισπανία με Πικέ! Η viral ανάρτησή του που έκανε έξαλλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στην Ισπανία με Πικέ! Η viral ανάρτησή του που έκανε έξαλλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι άγνωστες οι πολύ άσχημες σχέσεις μεταξύ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Καταλανό να κάνει ακόμα μια ανάρτηση που τους... εξόργισε.

Ζεράρ Πικέ: Για ακόμα μια φορά η γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα ήταν καταιγιστική και διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-0 στο Estadi Olímpic Lluís Companys, κάτι που έφερε πολλά χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας, αλλά και στον παλαίμαχο στόπερ των Καταλανών.

Μάλιστα το σκορ έκανε πολλούς φίλους των Μπλαουγκράνα να θυμηθούν την φωτογραφία του Ζεράρ Πικέ, που είχε σηκώσει το χέρι του τον Νοέμβριο του 2010, όταν η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα είχε διαλύσει με 5-0 τη Ρεάλ του Μουρίνιο, με τον Καταλανό μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter να αναδημοσιεύει την ανάρτηση προσθέτοντας ένα "χέρι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟ - Top ιταλική ομάδα για Ιωαννίδη - Έρχονται με 100 εκατ. μπάτζετ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags