Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Δημοσίευμα... βόμβα από το εξωτερικό! Αναλαμβάνει τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι προπονητής... έκπληξη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-23 19:02:00

Δημοσίευμα... βόμβα από το εξωτερικό! Αναλαμβάνει τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι προπονητής... έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα... βόμβα από το εξωτερικό! Αναλαμβάνει τη Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι προπονητής... έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Εξελίξεις σχετικά με τον άνθρωπο που θα κάθεται στον πάγκο των Βαυαρών τη νέα σεζόν, μιας και ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρει αυτόν που πρόκειται να διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ.

Μπάγερν Μονάχου: Ρεπορτάζ... φωτιά από την Ισπανία καθώς όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ισπανικό Μέσο «El Chiringuito» ο Τσάμπι Αλόνσο θα είναι αυτός που τελικά θα αναλάβει τον πάγκο των Βαυαρών, παρά το γεγονός ότι έχει γραφτεί αρκετά τον τελευταίο καιρό πως ήταν ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Ισπανού τεχνικού και της Μπάγερν Μονάχου, κάτι που σίγουρα αλλάζει και τον σχεδιασμό της Ρεάλ Μαδρίτης αφού πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι που οδεύει για την Εθνική Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταραχή στον πάγκο του ΠΑΟ ο Ντόρσεϊ - Βιλντόσα ή Γκάι θα... θυσιαστούν - Κίνηση για Ναν το καλοκαίρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags