Facebook Pixel Δεν το πιστεύει ο Τσάβι: Χάνει βασικό παίκτη του λόγω τραυματισμού - Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-05 18:58:00

Δεν το πιστεύει ο Τσάβι: Χάνει βασικό παίκτη του λόγω τραυματισμού - Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Sportdog Team
Δεν το πιστεύει ο Τσάβι: Χάνει βασικό παίκτη του λόγω τραυματισμού - Θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Σοβαρό πρόβλημα για τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας και ταυτόχρονα να πετύχει κάτι μεγάλο στο Champions League, όμως η τελευταία σοκαριστική είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στον Τσάβι! Ο Αντρέ Τερ Στέγκεν ταλαιπωρούνταν επί μακρόν από ενοχλήσεις στη μέση και με απόφαση του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να ξεμπερδέψει οριστικά με το θέμα αυτό.

Αυτό σημαίνει ότι η Μπάρτσα θα χάσει τον πολύτιμο κίπερ της για μεγάλο διάστημα και ο Τερ Στέγκεν θα επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των μπλαουγκράνα το 2024. Σίγουρα, πάντως, είναι αμφίβολος για τη φάση των 16 του Champions League, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 13-14 και 20-21 Φεβρουαρίου όσον αφορά τα πρώτα ματς και για τις ρεβάνς στις 5-6 και 12-13 Μαρτίου.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα πάρουν ποδοσφαιριστή για το τέρμα, καθώς ο Ινιάκι Πένια δείχνει να μπορεί να καλύψει το κενό του Γερμανού άσου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags