Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Αυτή την ομάδα επέλεξε
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 19:24:00

ΒΟΜΒΑ από την "Parisien": Αυτή την ομάδα επέλεξε ο Εμπαπέ - Η μεταγραφή της δεκαετίας - Ενήμερη η Παρί!

Sportdog Team

Ο Γάλλος φέρεται να κατέληξε στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενημερώνοντας και την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε το απόγευμα του Σαββάτου η "Parisien", αποκαλύπτοντας ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, που έχει μεγάλη πρόσβαση σε όσα αφορούν στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος αστέρας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ligue 1 για λογαριασμό της "βασίλισσας", που "δουλεύει" την μεταγραφή του εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.

Μπορεί υπογραφές να μην έχουν "πέσει", όμως όπως τονίζει η Parisien με νόημα: «Για  την Παρί Σεν Ζερμέν και αρκετούς διαφορετικούς σημαντικούς παράγοντες του γαλλικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία. Ο Γάλλος σταρ έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ligue 1 στο τέλος της σεζόν και να ενταχθεί στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία τον περιμένει πάντα».

Και παρότι η Παρί έταζε κάθε φορά... γη και ύδωρ στον Εμπαπέ για να παραμείνει στο Παρίσι, τελικά φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τον 25χρονο επιθετικό να μετακομίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια μεταγραφή ίσως και της δεκαετίας στην Ευρώπη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαστημική πρόταση της Παρί στον Εμπαπέ: Του δίνει 1 δισ. ευρώ για δεκαετές συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags