Facebook Pixel Απίστευτο! Αυτός ο γνωστός προπονητής μαθαίνει ισπανικά για λόγω Μπαρτσα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-05 16:43:00

Απίστευτο! Αυτός ο γνωστός προπονητής μαθαίνει ισπανικά για να είναι... έτοιμος για Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός ο γνωστός προπονητής μαθαίνει ισπανικά για να είναι... έτοιμος για Μπαρτσελόνα

Απίθανη αποκάλυψη καθώς όπως έγινε γνωστό προπονητής έχει ξεκινήσει ήδη μαθήματα ισπανικών ώστε να είναι έτοιμος σε περίπτωση που διοίκηση των Μπλαουγκράνα τον επιλέξουν να πάρει τη θέση του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας.

Χάνσι Φλικ: Ο Τσάβι αιφνιδίασε τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, γνωστοποιώντας την απόφαση του να φύγει από την ομάδα της Βαρκελόνης και έχει αρχίσει να αναπτύσσεται η φημολογία, σχετικά με τον αντικαταστάτη του. 

Μετά τις διαψεύσεις για τις επαφές με τον Μίκελ Αρτέτα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Χάνσι Φλικ, ο οποίος αποχώρησε από την εθνική Γερμανίας. 

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Βαρκελόνης, Ντέκο, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην Ισπανία, και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Φλικ να είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον Τσάβι στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα όπως σχετικά αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild» ο 58χρονος Γερμανός τεχνικός ήδη ψάχνει για σπίτι στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ενώ ξεκίνησε και μαθήματα μάθησης της ισπανικής γλώσσας για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός! Ομάδα φάντασμα, καλύτερα να χάναμε 3-0 στα χαρτιά - Φτάνει πια με Ποντένσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags