Facebook Pixel Ανεβαίνει κι άλλο η Βιγιαρεάλ - Πήρε... εκδίκηση στην έδρα της Σοσιεδάδ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-24 00:11:00

Ανεβαίνει κι άλλο η Βιγιαρεάλ - Πήρε... εκδίκηση στην έδρα της Σοσιεδάδ

Sportdog Team

«Εκδίκηση» για το 0-3 του πρώτου γύρου από τη Σοσιεδάδ στο «Κεράμικα» πήρε το βράδυ της Παρασκευής (23/02) η Βιγιαρεάλ, φεύγοντας με σπουδαίο «διπλό» από το Σαν Σεμπαστιάν με 3-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της LaLiga.

La Liga: «Εκδίκηση» για το 0-3 του πρώτου γύρου από τη Σοσιεδάδ στο «Κεράμικα» πήρε το βράδυ της Παρασκευής (23/02) η Βιγιαρεάλ, φεύγοντας με σπουδαίο «διπλό» από το Σαν Σεμπαστιάν με 3-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της LaLiga.

Η έκτη νίκη του «κίτρινου υποβρύχιου» στις 10 τελευταίες επισκέψεις στην έδρα των Βάσκων φέρει την υπογραφή του 27χρονου Ισπανού μέσου, Σάντι Κομεσάνα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 17΄ και με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έβαλε τις βάσεις για το σπουδαίο «τρίποντο».

Η Βιγιαρεάλ δεν επέτρεψε στη Σοσιεδάδ να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 2-1 επί της Μαγιόρκα, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να χαμογελάσουν στο «σπίτι» τους για πέμπτο σερί ματς (0-3-2) και να κινδυνεύουν, πλέον, να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι, που απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, συμπλήρωσαν έξι παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σένκεφελντ... φταίει για το blooper του Σαμάτα - Αντέδρασε ο Τσέριν στην ανακοίνωση Τερίμ πριν τον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags