Facebook Pixel Λουίς Πάλμα: Σενάριο για Πάλμα και τεράστια ομάδα της Ισπανίας!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 10:49:00

Σενάριο για Πάλμα και τεράστια ομάδα της Ισπανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σενάριο για Πάλμα και τεράστια ομάδα της Ισπανίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άσος από την Ονδούρα βλέπει το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάρια για μεγάλο σύλλογο.

Στο στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται ο Λουίς Πάλμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "esp.xcatalunya" με τίτλο "Απόλυτη προτεραιότητα ο Πάλμα".

Ο άσος από την Ονδούρα πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι από τον Άρη στη Σέλτικ, με τους Κίτρινους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης και τον παίκτη να κάνει καλή χρονιά στην Σκωτία μετρώντας 9 γκολ και 10 ασίστ σε 30 συμμετοχές.

Κόντρα στην ομάδα του Σιμεόνε ο Πάλμα έπαιξε φέτος δύο φορές στους ομίλους του Champions League και στο ματς της Σκωτίας μάλιστα βρήκε δίχτυα.

Το σχετικό ρεπορτάζ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ο Πάλμα διανύει εξαιρετική σεζόν στη Σέλτικ. Το γεγονός αυτό έχει κάνει πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν, μεταξύ αυτών είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πάλμα βρίσκεται από το καλοκαίρι στη Σέλτικ, στην οποία πήρε μεταγραφή από τον Αρη. Ο Ονδουριανός έχει συμβόλαιο με τη Σέλτικ μέχρι το 2028 και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι 4,5 εκατ. ευρώ. Μία από τις επιλογές που εξετάζονται είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί από την ομάδα της Μαδρίτης και να δοθεί δανεικός σε ομάδα για να αποκτήσει εμπειρία. Μια στρατηγική που έκανε η Ατλέτικο, με τον Σάμου Λίνο. Ομάδες όπως η Λας Πάλμας ή η Χετάφε θα μπορούσαν να είναι μια καλή επιλογή».

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Ο Λουίς Πάλμα θα μπορούσε να ταιριάξει στο αγωνιστικό στιλ της ομάδας, παίζοντας περισσότερο στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και θα είναι καλό συμπλήρωμα για την ομάδα, αν τελικά μείνει, με παίκτες όπως ο Άλβαρο Μοράτα και ο Γκριεζμάν. Πριν υπογράψει στον Αρη, ο Πάλμα είχε προταθεί σε 30 ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά καμία πλην της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν τον ήθελε. Ο παίκτης της Σέλτικ είχε διαπρέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 που έγινε στον Παναμά και ο ατζέντης του είχε αποφασίσει πως πρέπει να κάνει το άλμα στην Ευρώπη, έτσι κατέληξε στον Άρη. Ο Πάλμα έχει δείξει ότι η ποιότητά του μπορεί ακόμα να τον οδηγήσει να παίξει σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους "παλάβωσε" ο Ιωαννίδης σε μία τοξική έδρα - Έχασαν τον killer Μορόν οι Big 4 - Άλλος ΠΑΟΚ με… Ελ Κααμπί

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags