Facebook Pixel Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου γνωστού παίκτη για Βινίσιους
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-26 12:16:00

Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου γνωστού παίκτη για Βινίσιους: "Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου γνωστού παίκτη για Βινίσιους: "Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες"

Δηλώσεις που θα σηκώσουν σίγουρα μεγάλη κουβέντα έκανε παλαίμαχος γνωστός ποδοσφαιριστής σχετικά με όσα έχει πει τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί.

Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ: Ο Βινίσιους Τζούνιορ σόκαρε τους πάντες με τις δηλώσεις του πριν το φιλικό της Βραζιλίας με την Ισπανία για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί από τους οπαδούς στα γήπεδα της Ιβηρικής, κάνοντας πολλούς να υποκλιθούν στο κουράγιο του, όμως ο παλαίμαχος Παραγουανός τερματοφύλακας δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς, και "καυτηριάσε" τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου τονίζοντας ότι δεν αρμόζει σε παίκτη.

«Άρτος και θεάματα! Εκείνος είναι ο πρώτος που προσβάλει και επιτίθεται στους αντιπάλους του. Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες», είπε ο θρυλικός τερματοφύλακας της εθνικής Παραγουάης Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ ο οποίος παρά τη θέση του στο γήπεδο είχε πετύχει 67 τέρματα από εκτελέσεις πέναλτι και φάουλ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτοιμο το νέο "χρυσό" συμβόλαιο Πογέτ και με... Γραμμένο - 65.000 σε κάθε παίκτη, ανησυχία για τον διαιτητή!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags