Με την όγδοη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga, παίρνοντας εύκολο διπλό με 3-0 επί της Βαλένθια το βράδυ του Σαββάτου (7/11).
Στο «Μεστάγια» και στο πλαίσιο της 12ης «στροφής» του ισπανικού πρωταθλήματος ο Βαλβέρδε στο 28’ με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-1 και θύμισε αρκετά το νικητήριο γκολ των «μερένχες» στο πρόσφατο 2-3 ενάντια στην ΑΕΚ, για να βρει δίχτυα και ο Αρντά Γκιουλέρ στο 36ο λεπτό.
Διαβάστε επίσης...
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σκόραρε στο 75’, ο Γκάγια αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους στο 80’ που διατηρούνται στη ζώνη του υποβιβασμού και η Ρεάλ έφτασε τους 30 βαθμούς, όσους έχουν και οι «μπλαουγκράνα», που το βράδυ της Κυριακής (8/11, 22.00) θα φιλοξενηθούν από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο» και στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Σε άλλα παιχνίδια η Ρασίνγκ Σανταντέρ πήρε το διπλό με 2-1 επί της ουραγού Μάλαγα, στο 0-0 «κόλλησαν» η Εσπανιόλ με τη Λα Κορούνια, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε και το ματς της Οσασούνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Σεβίλλη - Αλαβές 0-0
Μάλαγα - Ρασίνγκ Σανταντέρ 1-2 (28’ Ντότορ - 50’ Λούκε, 60’ Ζαμπίρι)
Εσπανιόλ - Λα Κορούνια 0-0
Οσασούνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-1 (90’ Κατένα - 85’ Νίκο Γουίλιαμς)
Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 0-3 (28’ Βαλβέρδε, 36’ Αρντά Γκιουλέρ, 75’ Εμπαπέ)
8/11 Έλτσε - Μπέτις (15.00)
8/11 Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ράγιο Βαγιεκάνο (17.15)
8/11 Βιγιαρεάλ - Χετάφε (19.30)
8/11 Θέλτα - Λεβάντε (19.30)
8/11 Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (22.00)
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος