Facebook Pixel Βγήκαν τα τανκς στη Βραζιλία πριν το Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-16 18:04:00

Βγήκαν τα τανκς στη Βραζιλία πριν το Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Βγήκαν τα τανκς στη Βραζιλία πριν το Μουντιάλ! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στους δρόμους βγήκε ο στρατός σε πόλεις της Βραζιλίας, όπου επικρατεί χάος λόγω των απεργιών και τις διαδηλώσεις του λαού για ένα καλύτερο μέλλον. Και όλα αυτά 23 μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Στο Σάο Πάουλο στήθηκαν οδοφράγματα και στην παραλία του Ρεσίφε βγήκαν τανκς, ενώ ένοπλοι στρατιώτες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πόλη. Μάλιστα οι αρχές έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών και δακρυγόνων για να διώξουν τους διαδηλωτες. Φυσικά τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Όπως καταλαβαίνετε, σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά το παγκόσμιο κύπελλο τα πράγματα στη χώρα που διοργανώνει το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό event της χρονιάς δεν είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τις αποστολές των ομάδω. Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Φανταστείτε τί θα γίνει αν η Αστυνομία υλοποιήσει τις απειλές της για απεργία κατά τη διάρκεια των αγώνων, λόγω της αύξησης της φορολογίας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός προπονητής Kρίστοφ Ντάουμ με δηλώσεις του στη BILD τόνισε: «Θεωρώ ότι το τουρνουά της Βραζιλίας θα είναι το πρώτο που θα διακοπεί από τα επεισόδια». Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags