Facebook Pixel Τα 23... "καγκουρό"!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-03 17:02:00

Τα 23... "καγκουρό"!

Τα 23... "καγκουρό"!

Ο Έλληνας ομογενής τεχνικός της Αυστραλίας, Αντζ Ποστέκογλου, ανακοίνωσε την τελική 23άδα με την οποία θα κατέβουν οι "socceroos" στη Βραζιλία

Τελικά δεν μπόρεσε να μπει στην τελική αποστολή, λόγω τραυματισμού στη μέση, ο Τζος Κένεντι, ενώ εκτός έμειναν και οι Τομ Ρόγκιτς, Λουκ Ουίλσιρ και Μαρκ Μπιριγκίτι. Αρχηγοί θα είναι ο ηγετικός χαφ της Κρίσταλ Πάλας Μάιλ Γέντινακ μαζί με τον Τιμ Κέιχιλ και τους Μαρκ Μπρεσιάνο και Μαρκ Μίλιγκαν.

Η τελική 23άδα αποτελείται από τρεις τερματοφύλακες, έξι αμυντικούς, δέκα μέσους και τέσσερις επιθετικούς. Ο Άντζ Ποστέκογλου, σχολίασε κατά την ανακοίνωση της αποστολής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, μεταξύ των άλλων: «Κάθε στάδιο της προετοιμασίας και της επιλογής ήταν δύσκολο. Όλοι οι παίκτες δούλεψαν σκληρά και η τελική αποστολή βγήκε ως αποτέλεσμα μελέτης ισορροπιών. Σκοπός μας είναι να κάνουμε υπερήφανη την πατρίδα μας και ν΄ αποδώσουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούμε».

Η τελική 23άδα των «socceroos», όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας της Ωκεανίας: Όλιβερ Μπόζανιτς, Μαρκ Μπρεσιάνο, Τιμ Κέιχιλ, Τζέισον Ντάβιντσον, Ιβάν Φράνιτς, Εβγκέν Γκαλέκοβιτς, Μπεν Χάλοραν, Τζέιμς Χόλαντ, Μάιλ Γέντινακ, Μίτσελ Λάνγκερακ, Μάθιου Λέκι, Μάσιμο Λουόνγκο, Ράιαν ΜακΓκόουαν, Ματ ΜακΚέι, Μαρκ Μίλιγκαν, Τόμι Όαρ, Ματ Ράιαν, Μάθιου Σπιράνοβιτς, Άνταμ Τάγκαρτ, Τζέιμς Τροΐζι, Ντάριο Βίντοσιτς, Άλεξ Ουίλκινσον, Μπέιλι Ράιτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags