Facebook Pixel «Με την ελληνική ψυχή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!»
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-19 02:23:00

«Με την ελληνική ψυχή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!»

«Με την ελληνική ψυχή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για το αυριανό ματς της Ελλάδας με την Ιαπωνία, τόνισε πως θέλει νίκη ακόμα και με αυτογκόλ, ενώ σχολίασε και το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα.

«Δεν θα έλεγα ότι είναι ψυχολογικό εμπόδιο το ότι δεν σκοράρουμε εύκολα. Θέλουμε να κερδίσουμε, είτε με δικό μας γκολ είτε με αυτογκόλ. Θέλω να κερδίσουμε. Δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή.

Το παιχνίδι με την Κολομβία ήταν κακό για εμάς. Μας πείραξε ο τρόπος που τα δεχθήκαμε. Ήταν φθηνά γκολ. Δεν πιστεύω ότι θα λειτουργήσει εις βάρος μας. Έχουμε ψυχή σαν παίκτες και θα το κάνουμε και αύριο», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς μια ζωή αουτσάιντερ ήμασταν. Και οι δύο ομάδες είμαστε στην ίδια μοίρα. όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει το ματς. Είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε παίξει σε έδρες χωρίς κόσμο. Έχουμε παίξει κόντρα σε 13.000, σε 23.000 και σε 103.000. Με την ελληνική ψυχή δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Να ξεχάσουμε όλα».

Όσο για το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα και αν αυτό οφείλεται στα νεύρα σημείωσε:

«Για το μόνο που έχουμε θυμώσει είναι για τον τρόπο που δεχθήκαμε τα γκολ. Σε άλλο ένα ματς δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Το θέμα Τζαβέλλα-Μανιάτη δεν έχει να κάνει με το θυμό μας. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Πολλές φορές έχει τύχει να ανταλλάξουμε κάποιες κουβέντες στο γήπεδο οι οποίες τελειώνουν μετά. Για εμάς είναι ένας τελικός και θέλουμε να πάρουμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags