Facebook Pixel Μίτσελ: «Ντροπή που πήρε την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι»!
Ποδόσφαιρο
| 2014-07-14 19:47:00

Μίτσελ: «Ντροπή που πήρε την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι»!

Μίτσελ: «Ντροπή που πήρε την Χρυσή Μπάλα ο Μέσι»!

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Caden Ser έδωσε συνέντευξη ο Μίτσελ, σχολιάζοντας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τον τελικό και την επικράτηση της Γερμανίας:

«Το παιχνίδι της είχε κοινά στοιχεία με το αντίστοιχο της Ισπανίας προ τεσσάρων ετών, αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η Γερμανία είναι Γερμανία… Ήταν περισσότερο αποτελεσματική σε σχέση με την Αργεντινή. Είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού, κάτι που της επέτρεψε να επιβάλλει το παιχνίδι της. Διαθέτουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερες από μια θέσεις. Όπως ο Μίλερ, ο Γκέτσε, ο Σούρλε, ο Κρος που αλλάζουν ρόλους και αποπροσανατολίζουν την αντίπαλη άμυνα. Η Αργεντινή ήταν αρκετά καλή σε ό,τι αφορά την αμυντική της λειτουργία. Δεν ξέρω εάν θα ήταν άδικο να πάρει η Αργεντινή τον τίτλο, αλλά είχε ευκαιρίες μεγάλες. Ειδικά με τον Ιγκουαϊν που ήταν τεράστια! Από την άλλη, η Γερμανία συνολικά είχε πολύ καλή παρουσία και διάρκεια από το πρώτο ματς έως και τον τελικό και άξιζε απόλυτα τον τίτλο. Νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει τη δική της εποχή!».

Για την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Μέσι:

«Ούτε στον Μέσι δεν άρεσε ότι πήρε αυτό το βραβείο. Νομίζω ότι ήταν ντροπή αυτή η διάκριση. Από την άλλη ήταν απόλυτα δίκαιη η επιβράβευση του Νόιερ ως καλύτερος τερματοφύλακας στο τουρνουά. Για εμένα ο καλύτερος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Μίλερ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ακόμα και στο 119’ τα έδινε όλα. Έκανε μια απίστευτη κίνηση, πέρασε τρεις παίκτες της Αργεντινής και παραλίγο να σκοράρει».

Για το πως έζησε τον τελικό:

«Είμαι για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό σε μια περιοχή κοντά στα σύνορα Αυστρίας Γερμανίας, εδώ βρίσκονται πολλοί Γερμανοί άρα... κατάλαβα για τα καλά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Εθνική Γερμανίας. Στην ομάδα μας, τον Ολυμπιακό, έχουμε τον Τσόρι και τον Σαβιόλα. Περίμεναν με ανυπομονησία τον τελικό. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκαν και τους καταλαβαίνω απόλυτα! Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags