Facebook Pixel Μουντομπάσκετ 2023: Έκανε... ζέσταμα με τους Ιάπωνες η Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 17:48:00

Έκανε... ζέσταμα με τους Ιάπωνες η Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Sportdog Team
Έκανε... ζέσταμα με τους Ιάπωνες η Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Δείτε στο Sportdog.gr τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης!

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της η Γερμανία! Η ομάδα του Γκόρντι Χέρμπερτ επικράτησε 81-63 της Ιαπωνίας στο παρθενικό τους παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου, ξεκινώντας με το δεξί στη διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ της Γερμανίας και του αγώνα ο Μόριτς Βάγκνερ με 25π., ενώ «διπλοί» ήταν και οι Σρέντερ, Τάις, Φραντς Βάγκνερ. Από πλευράς ηττημένων, πάλευαν μόνοι τους οι Μπάμπα και Γουατανάμπε με 15 και 20 πόντους αντίστοιχα.

Αυστραλία-Γερμανία και Ιαπωνία-Φινλανδία για την επόμενη αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή (27/08), όπου θα ξεκαθαρίσουν πολλά για την πρόκριση.

Το ματς:

Απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του η Γερμανία, η οποία είχε τον έλεγχο και έχτισε από νωρίς διαφορά ασφαλείας. Ποντάροντας στην ευστοχία τους (62.5% εντός παιδιάς), οι Γερμανοί άρχισαν να ξεφεύγουν από νωρίς, κρατώντας την ίδια ώρα την Ιαπωνία στα χαμηλά (με μόλις 26.7% εντός παιδιάς) για να κλείσουν το δεκάλεπτο στο +12 (23-11). Το επιμέρους στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν επίσης υπέρ της Γερμανίας και αυτό το 30-20 της περιόδου εκτόξευσε τη διαφορά στο +22 (53-31), με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν καθαρίσει και μάλιστα με σχετική ευκολία τον αγώνα από νωρίς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τυπική διαδικασία, αφού η Γερμανία δεν επέτρεψε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο στην Ιαπωνία να πλησιάσει και μπήκε με την ίδια διαφορά, δηλαδή προηγούμενη με 22 πόντους, στην τέταρτη και τελευταία περίοδο (69-47). Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το μόνο που κατάφεραν οι Ασιάτες ήταν να μειώσουν τη διαφορά με την οποία έχασαν (81-63), κάτι που ενδεχομένως να παίξει και ρόλο ενόψει της συνέχειας. Την ίδια ώρα, η Γερμανία έδειξε εξ αρχής πως έχει έρθει στη διοργάνωση με μεγάλες βλέψεις και μπορεί να φτάσει ψηλά…

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 53-31, 69-47, 81-63

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags