Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε έκτακτη κλήση, καλώντας τον Παύλο Παντελίδη από τη νεοφώτιστη Κηφισιά.
Η κίνηση αυτή έρχεται λόγω της αμφίβολης συμμετοχής του Κωνσταντίνου Καρέτσα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Παρά το γεγονός ότι θα βρεθεί στη σημερινή συγκέντρωση, η παρουσία του στον αγώνα της Σκωτίας παραμένει αβέβαιη, με πιθανότητα να ταξιδέψει απευθείας για τη Γλασκώβη αύριο (7/10).
Διαβάστε επίσης...
Ο Παντελίδης της Κηφισιάς
Ο Ρέτσος, που ήδη είχε αντικατασταθεί από τον Μιχαηλίδη, αφήνει την ομάδα με ανάγκη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, κάτι που οδήγησε στην επιλογή του Παντελίδη. Ο 22χρονος επιθετικός ξεχωρίζει με την Κηφισιά στο ξεκίνημα της σεζόν, με τρία γκολ (δύο απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και δύο ασίστ σε έξι συμμετοχές.
Η κλήση του Παντελίδη αποτελεί την πρώτη παρουσία παίκτη από τη νεοφώτιστη Κηφισιά στην Εθνική ομάδα, αναδεικνύοντας την πολύ καλή του φόρμα και το ανερχόμενο ταλέντο του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.