Η ομάδα της Βοσνίας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 21ο λεπτό, όταν ο Λούκιτς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους Βόσνιους, οι οποίοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμά τους απέναντι στους διοργανωτές.

Ωστόσο, ο Καναδάς δεν σταμάτησε να πιέζει και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για μεγάλο μέρος της αναμέτρησης, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Η επιμονή των γηπεδούχων τελικά ανταμείφθηκε στο 79ο λεπτό, όταν ο Λάριν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, χαρίζοντας στην ομάδα του έναν βαθμό που, βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα, έμοιαζε απόλυτα δίκαιος.

Το αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες με έναν βαθμό στην εκκίνηση της διοργάνωσης, χωρίς να τις δυσαρεστεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης η Ελβετία και το Κατάρ. Η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς κάθε βαθμός μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στη μάχη για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ο Καναδάς έδειξε χαρακτήρα επιστρέφοντας από το εις βάρος του σκορ, ενώ η Βοσνία επιβεβαίωσε ότι διαθέτει την ποιότητα να βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο. Το τελικό 1-1 αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα ενός ισορροπημένου και ανταγωνιστικού αγώνα, ο οποίος προσέφερε ωραίο θέαμα στους φιλάθλους και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια του ομίλου.

Η Βοσνία είναι εκείνη που μπήκε πιο δυνατά. Στο 3ο λεπτό ο Μέμιτς εκτέλεσε μέσα από την περιοχή, μετά από στημένη φάση, ωστόσο ήταν άστοχος. Μάλιστα, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες και έφτανε με μεγαλύτερες αξιώσεις στην περιοχή του Καναδά, έχοντας ως όπλο της το ψηλό παιχνίδι.

Στο 17ο λεπτό ο Καναδάς είχε πολύ καλή στιγμή. Έπειτα από λάθος στην άμυνα των Βοσνίων, ο Ντέιβιντ σούταρε ελεύθερος μέσα από την περιοχή, με τον Βάσιλ να μπλοκάρει σταθερά. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Κολάσινατς πήρε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Λούκιτς με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, ο Καναδάς βρισκόταν σε φάση επίθεσης, με τους Βόσνιους να αμύνονται.

Η καλύτερη στιγμή του Καναδά καταγράφηκε στο 32′. Ο Ο Ολιγουασέγι γύρισε ωραία το κορμί του, ξεφορτώθηκε τον Μουχαρέμοβιτς, έκανε το σουτ από τα δεξιά στην περιοχή, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Το ματς είχε ρυθμό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Καναδά να έχει τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 54′ ο Λαρέια πήρε την μπάλα από τον Εουστάκιο, έκανε το σουτ από τα αριστερά στην περιοχή, με τον Κολάσινατς να βάζει το πόδι του και να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Ακολούθησε τετ α τετ του Ντεμίροβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Ο Καναδάς πολιορκούσε τους Βόσνιους και εκεί που έμοιαζε να μην βρίσκει λύσεις, κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 79′. Ο Πρόμις Ντέιβιντ από την κορυφή εκτός περιοχής με τη μία τροφοδότησε τον Λάριν που έκανε την κίνηση. Εκείνος γύρισε το σώμα του, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πήραν μεγαλύτεροι αυτοπεποίθηση και στο φινάλε λίγο έλειψε να πάρουν και τη νίκη, με τον Λάριν πάλι πρωταγωνιστή. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Κρεπό, Τζόνστον, Ντε Φουζερόλ, Κορνέλιους, Λαρέια, Εουστάκιο (90+1′ Οσόριο), Κονέ, Μίλαρ (61′ Σάφελμπεργκ), Ντέιβιντ (61′ Πρόμις), Ολουβασέγι (76′ Λάριν), Μπουχάναν (61′ Άχμεντ)

ΒΟΣΝΙΑ: Βασίλ, Μουχαρέμοβιτς, Κολάσινατς (84′ Μπέρνιτς), Ντέντιτς, Κάτιτς, Ταχίροβιτς, Μπάσιτς (62′ Γκίγκοβιτς), Μέμιτς (74′ Αλαϊμπέγκοβιτς), Ντεμίροβιτς, Μπαϊρακτάρεβιτς (74′ Σούνιτς), Λούκιτς (62′ Μπάζνταρ)