Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε θέση για την άρση της τιμωρίας του Φολαρίν Μπάλογκαν των ΗΠΑ και ότι συνέβη μετά από παρέμβαση του Ντόναλντ Τραμπ και επικοινωνία του με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να επικοινώνησε με τον Ινφαντίνο, για να ακυρωθεί ουσιαστικά η κόκκινη κάρτα στον φορ των ΗΠΑ και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα των «16» του Μουντιάλ απέναντι στο Βέλγιο.
Διαβάστε επίσης...
«Αυτό είναι το παιχνίδι μας, όχι το δικό τους»
«Αυτό είναι το παιχνίδι μας, όχι το δικό τους», δήλωσε ο Κλοπ στο MagentaTV, όπου εργάζεται ως σχολιαστής κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. «Αν ο Τραμπ και ο Ινφαντίνο συμφώνησαν πραγματικά σε αυτό, αυτό είναι τρελό. Όλα πλέον τίθενται υπό αμφισβήτηση. Αυτοί οι δύο άνθρωποι, κανένας από τους οποίους δεν γνωρίζει τίποτα για ποδόσφαιρο, δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με αυτό», πρόσθεσε.
Ο Κλοπ εξήγησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η απόφαση ανατράπηκε επειδή το περιστατικό που οδήγησε στην κόκκινη κάρτα «δεν αφήνει περιθώρια για συζήτηση. Αυτή είναι μια κόκκινη κάρτα. Ακόμη κι αν κάποιος θεωρεί πως έγινε λάθος, στο παιχνίδι μας έχουμε όλοι υποφέρει από λάθος αποφάσεις. Όμως μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο