Πολλοί ανησύχησαν στη Γαλλία βλέποντας τον Κιλιάν Εμπαπέ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 77ο λεπτό του προημιτελικού με το Μαρόκο, μετά από χτύπημα που δέχτηκε.
Ο επιθετικός των "τρικολόρ" έκατσε στον πάγκο, βάζοντας πάγο στο πόδι του, ωστόσο έπειτα από το παιχνίδι έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δέχτηκα ένα χτύπημα στον αστράγαλο, αλλά είμαι καλά".
Διαβάστε επίσης...
Πάντως, και από το ιατρικό τιμ της Γαλλίας ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να χάσει τον ημιτελικό της Τρίτης (22:00) εναντίον του Βελγίου ή της Ισπανίας (οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους απόψε, στις 22:00).
Ντεσάν: "Όλα καλά με τον Εμπαπέ"
Μετά το ματς, ο Ντιντιέ Ντεσάν στάθηκε και αυτός στον Κιλιάν Εμπαπέ που αποχώρησε ως αλλαγή λόγω ενοχλήσεων, καθώς και στην εμφάνιση της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα είπε:
"Είναι καλό, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Σήμερα χάσαμε ένα πέναλτι και δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Με τον Κιλιάν [Εμπαπέ] δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Ποτέ δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του, παρότι είχε μία ευκαιρία πριν σκοράρει. Βρισκόμαστε ακριβώς εκεί όπου θέλαμε να είμαστε.
Θα ανακάμψουμε καλά και θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Φαντάζομαι ότι στη Γαλλία υπάρχει πολύς ενθουσιασμός και πάθος. Εδώ, εμείς βρισκόμαστε στη δική μας “φούσκα”, κι εγώ ακόμη περισσότερο.
Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ και οι παίκτες έχουν την υποχρέωση να κάνουν ό,τι μπορούν για να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ξεπεράσαμε ένα μεγάλο εμπόδιο".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο