Facebook Pixel Εσύ έχεις καλό προαίσθημα, οι φίλαθλοι;
Ποδόσφαιρο
| 2012-08-27 17:49:00

Εσύ έχεις καλό προαίσθημα, οι φίλαθλοι;

Εσύ έχεις καλό προαίσθημα, οι φίλαθλοι;

Παρά τις δύο συνεχόμενες “λευκές” ισοπαλίες της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ δεν αγχώνεται και δηλώνει, πως αυτό που τον νοιάζει είναι πως θα μοιραστούν τα περσινά γκολ του Φαν Πέρσι. Μα για να μοιραστούν, αναρωτιόμαστε εμείς, πρέπει και κάποιος να τα βάζει...

Ο Αλσατός τεχνικός σε δηλώσεις του σε βρετανικά ΜΜΕ ανέφερε: «Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό με τους Καθόρλα, Ποντόλσκι και Ζιρού που είναι λίγες ημέρες μαζί. Όλα θα γίνουν με το χρόνο. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά έχω καλό προαίσθημα. Σκέφτομαι πολύ θετικά για την ομάδα. Δεν σκοράραμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, αλλά γενικά είχαμε μία πολύ καλή παρουσία και θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Πρέπει πλέον να βρούμε τρόπο να μοιραστούν τα γκολ του Φαν Πέρσι.

Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ο Ζιρού σκόραρε 20 τέρματα με τη Μονπελιέ πέρυσι, άλλα τόσα ο Ποντόλσκι με την Κολωνλία και είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν βοήθειες και από τους Ντιαμπί, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ και Ζερβίνιο. Δεν ακούω αυτά που λέει ο κόσμος. Πιστεύω μόνο σε αυτά που βλέπω. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα».


Ο Βενγκέρ λοιπόν, δηλώνει αισιόδοξος για το μέλλον της Άρσεναλ, άποψη με την οποία δεν συμφωνούν για την ώρα πολλοί φίλαθλοι των “κανονιέρηδων”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags