Οι «μπλε» ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 20' με τον Φεράντο Τόρες. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάτα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Τόρες εκμεταλλευόμενος την λανθασμένη αντίδραση της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μετά το γκολ όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και τελικά στο 42' κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Οζερβίνιο δέχθηκε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, έκανε το 1-1.

Το γκολ αυτό ξαναέβαλε στο παιχνίδι τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι ήλπιζαν πως στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορέσουν να διεκδηκήσουν ακόμα και το τρίποντο. Ωστόσο, η άμυνά τους, τους πρόδωσε για ακόμα μία φορά. Στο 53' ο Μάτα εκτέλεσε το φάουλ από πολύ μακρυά, ο Κοσιενλί προσπάθησε να διώξει, όμως άλλαξε ελάχιστα την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.

Το σκορ αυτό έμεινε και μέχρι το φινάλε, καθώς παρά την πίεση και τις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του Βενγκέρ, δεν μπόρεσαν να πάρουν τελικά ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Τσέλσι λοιπόν, με τη σπουδαία αυτή νίκη της, παρέμεινε μόνη πρώτη στην βαθμολογία.







szólj hozzá: Arsenal 0-1 Chelsea


szólj hozzá: Arsenal 1-1 Chelsea


szólj hozzá: Ars 1-2 Chs - Goal Mata - ShowGoals