Facebook Pixel Εσείς τίτλο, εμείς νίκη με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-08 23:58:00

Εσείς τίτλο, εμείς νίκη με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς τίτλο, εμείς νίκη με γκολάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι με δύο υπέροχα γκολ (το πρώτο ο Μίλνερ, το δεύτερο του Αγκουέρο... μαγικό) επικράτησε 2-1 στην έδρα της Γιουνάιτεντ και μείωσε στο -12. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με αυτογκόλ του Κομπανί.

Σε ένα πολύ μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να... κλέψει τη νίκη και να καθυστερήσει την στέψη της Γιουνάιτεντ.

Οι «Πολίτες» μάλιστα ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 52' με σουτάρα του Μίλνερ, ενώ η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ισοφάρισε στο 59', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φαν Πέρσι και κεφαλιά του Τζόουνς, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Κομπανί και κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο, στο 78' ο Αγκουέρο με μία μαγική ενέργεια και ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-2!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Γκιγκς, Γιανγκ (92' Καγκάβα), Ουέλμπεκ (80' Βαλένσια), Ρούνεϊ (85' Ερνάντες), Φαν Πέρσι

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Νάστασιτς, Κλισί, Τουρέ, Μπάρι, Μίλνερ, Νασρί (71' Αγουέρο), Σίλβα (89' Λέσκοτ), Τέβες (94' Χάβι Γκαρθία)



szólj hozzá: Manchester United vs Manchester City 0:1 Miln
szólj hozzá: Manchester United vs Manchester City 1:1 Komp
szólj hozzá: Manchester Utd vs Manchester City 1:2 Aguero

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags