Facebook Pixel Πρωτάθλημα ε; Πάρε έξι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-11-24 18:33:00

Πρωτάθλημα ε; Πάρε έξι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτάθλημα ε; Πάρε έξι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε ένα καλό μάθημα στην Τότεναμ που είχε βλέψεις για κάτι παραπάνω φέτος, καθώς την... σκόρπισε με 6-0!

Αν η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε μόνο εντός έδρας, τότε σίγουρα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές και το σημερινό 6-0 κόντρα στην Τότεναμ, έχει το απόλυτο!
 

Οι «πολίτες» ξεκίνησαν ιδανικά κόντρα στους «πετεινούς», καθώς μόλις στα 14 δευτερόλεπτα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα του Χέσους Νάβας. Η συνέχεια, ήταν ανάλογη καθώς στο 34’ ο Σάντρο με αυτογκόλ έκανε το 2-0, για να κλείσει το πρώτο μέρος με το τέρμα του Αγκουέρο στο 41’ για το 3-0.
 

Στην επανάληψη, ο Αγκουέρο στο 50’ έκανε το 4-0, στο 55’ ο Νεγρέδο έκανε το 5-0 και ο Νάβας στις καθυστερήσεις έβαλε το... κερασάκι για το 6-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Φερναντίνιο, Ντεμικέλις, Νάστασιτς (46’ Λέσκοτ), Χέσους Νάβας, Τουρέ, Νεγρέδο, Αγκουέρο (69’ Χάβι Γκαρσία), Νασρί (77’ Μιλνερ).

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόλκερ, Βερτόνγκεν, Παουλίνιο (61’ Ντεμπελέ), Ντοόυσον, Καμπούλ, Λένον, Σάντρο, Σολδάδο (61’ Σίγκουρντσον), Χόλτμπι (46’ Αντεμπαγιόρ), Λαμέλα.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags