Facebook Pixel Κι όμως, η Άρσεναλ μπορεί ακόμα τον τίτλο!
Ποδόσφαιρο
| 2014-03-28 18:08:00

Κι όμως, η Άρσεναλ μπορεί ακόμα τον τίτλο!

Κι όμως, η Άρσεναλ μπορεί ακόμα τον τίτλο!

Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος τόνισε πως μοναδικός στόχος της Άρσεναλ είναι η πρώτη θέση.
 

«Δεν υπάρχει άλλη προτεραιότητα πέρα από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ήταν και παραμένει ο μεγάλος μας στόχος. Αν στην Έβερτον λένε ότι μπορούν να μας φτάσουν, τότε κι εμείς μπορούμε να φτάσουμε τις άλλες ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας. Δεν τα έχουμε παρατήσει. Ελπίζουμε ακόμα. Θα το δείξουμε και κόντρα στη Σίτι ότι η φιλοσοφία μας είναι πως ποτέ δεν θα τα παρατάμε» ήταν τα λόγια του Αλσατού κόουτς, που αναφερθείς στο προσεχές ντέρμπι με τη Σίτι, είπε:

«Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε μάθει από το ματς του πρώτου γύρου στο Etihad και ότι έχουμε βελτιωθεί αμυντικά. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και συμπαγείς στα μετόπισθεν».

Για το θέμα του συμβολαίου του και όσα ακούστηκαν τελευταία περί ετοιμότητας των ανθρώπων της Άρσεναλ σε περίπτωση που τελικά το καλοκαίρι υπάρξει… τέλος εποχής, ο Βενγκέρ υποστήριξε: «Η αφοσίωσή μου στον σύλλογο δεν χωράει αμφισβήτηση. Όταν δίνω το λόγο μου, τον τηρώ».

Καταλήγοντας, κλήθηκε να τοποθετηθεί για την περίπτωση του Μπακαρί Σανιά, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Έμιρεϊτς», αλλά ο κόουτς των «κανονιέρηδων» εξέφρασε την πεποίθησή του πως:

«Πιστεύω ότι θα μείνει μαζί μας, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του αν θελήσει να φύγει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags